ZA DEKLETA

Moj prvi dnevnik osebne rasti

NAKUP

Interaktiven dnevnik osebne rasti, primeren za dekleta med 7. in 18. letom starosti. Za uspešno, srčno, samozavestno in polno življenje.

Za vse vas, ki svojim hčeram, vnukinjam, nečakinjam … želite, da:

SAMO 9,99 €

KUPITE ZDAJ

O VSEBINI

Dnevnik dekleta na slikovit in enostaven način vodi po poti sprejemanja samih sebe in po poti opolnomočanja. Dekleta skozi kratke predstavitve in samoreflektivne vaje vodi po poti:

01

Pozitivne samopodobe.

02

Postavljanja in uresničevanja svojih ciljev.

03

Spreminjanja negativnih misli in načina razmišljanja v pozitivno.

04

Iskanja ustreznih rešitev v primeru večjih izzivov in težav.

05

Soočanja in sprejemanja svojih notranjih čustvenih stanj.

06

Učenja čuječnosti oz usmerjanja v trenutek »tukaj in zdaj« z ozaveščanjem hvaležnosti.

NAROČITE MOJ PRVI DNEVNIK OSEBNE RASTI

MNENJA

Anton (oče deklice)

“Jasmina, super si si to zamislila. Dnevnik je primeren tudi za deklice, kot je moja hčerka Anja, ki so se pravkar naučile pisati in brati. Lahko služi kot prvi vodič na poti v spoznavanje njihove bogate notranjosti in čustvene pismenosti, ki je ne učijo v šolah. Obenem pa je čudovit pripomoček staršem za koristno preživljanje skupnega časa z našimi srčicami ter nam daje navdih in strukturo, kako z njimi skomunicirati tudi kakšno manj prijetno situacijo ali temo, o kateri se drugače ne bi bile pripravljene z nami pogovarjati.” 😉

Neža (11,5 let)

“Kako lepo je napisano, da moraš imeti sam sebe rad in da ostaneš tak kot si. Dnevnik te pomiri, kadar si razburjen”.

Lara (13 let)

“Ob branju in izpolnjevanju dnevnika sem spoznala, da prevečkrat svoje občutke zadržim zase, da premalo verjamem vase, zato sem svoje osebnostne lastnosti prepisala na list in jih prilepila na vidno mesto, da me bodo ob slabih dneh spomnile na moje pozitivne lastnosti. Ob dnevniku sem videla da imam več dobrih osebnosti lastnosti kot sem mislila da jih imam. Zdaj vem kako bom lažje poiskala rešitev, ko imam slabe dni in da se moram imeti rada, čeprav moje telo ni popolno. Ko se skregam s prijateljicami sem žalostna in mislim da mi gre vse na tem svetu narobe. Zdaj vem, da je OK, tudi če nisem kdaj ok.”

NAROČITE
MOJ PRVI DNEVNIK OSEBNE RASTI