Video
izobraževanja

Ogled e-izobraževanja prilagodite svojim časovnim in organizacijskim zmožnostim ter tako lažje poskrbite za uskladitev poklicnega in družinskega življenja. Preverite ponudbo ter varno in udobno iz svojega doma ali delovnega mesta nadgrajujte svoje znanje, kompetence in veščine.  

Preveri e-izobraževanja in e-delavnice

25

Webinarjev

456

Zadovoljnih strank

45

Izobraževanj

V spletni učilnici so objavljena aktualna e-izobraževanja, z omejenim časovnim razponom dostopa. V okviru e- izobraževanja v spletni učilnici prejmete:
– dostop do video posnetka izobraževanja in
– dostop do učnega gradiva.
Hkrati vam izstavimo tudi potrdilo, da ste se določenega izobraževanja udeležili. Potrdilo se nanaša na vaše osebno ime, na njem je naveden naslov e-izobraževanja in njegova vsebina. 
Preveri e-izobraževanja

Vse kar morate strokovni delavci vedeti o avtizmu pri predšolskih in šolskih otrocih

Vsebina e-izobraževanja: seznanitev z osnovnimi značilnostmi motenj avtističnega spektra, seznanitev z ustreznimi diagnostičnimi opredelitvami ter oblikami pomoči, ki jo lahko strokovni delavci neposredno nudite v vrtcu in v šolah.  S pomočjo konkretnih praktičnih primerov ugotovite, kaj lahko naredite kot strokovni delavec, da omogočite optimalno vključitev in razvoj otroka z motnjo avtističnega spektra v proces predšolske in šolske vzgoje.

PRIJAVITE SE - 99 EUR
*Ob nakupu tretjega e-izobraževanja, vam nudimo 20% popust. 

E-izobraževanje je namenjeno: strokovnim delavcem v predšolski in šolski vzgoji (vzgojiteljem, učiteljem, specialnim pedagogom in drugim izvajalcem DSP, svetovalnim in drugim strokovnim delavcem) ter ostalim, ki jih tematika zanima.

Predavateljica: Ajda Demšar, univ.dipl.psih.; diplomirala je na Filozofski fakulteti v Ljubljani iz področja razvojne psihologije. Poklicno pot je nadaljevala v zdravstveni enoti Centra za sluh in govor Maribor in kasneje na Inštitutu za avtizem in sorodne motnje v okviru projekta ZORA – več zdravja za otroke in mladostnike z avtizmom. Ima veljavno licenco za vodenje EarlyBird Plus skupin.  Aktivno skuša soustvarjati in skrbeti za strokovnost psihološke stroke s pisanjem strokovnih prispevkov, ustreznim prevajanjem vprašalnikov in pripravo predavanj ter izobraževanj za strokovno in splošno javnost.

PRIJAVITE SE - 99 EUR
*Ob nakupu tretjega e-izobraževanja, vam nudimo 20% popust. 
PRIJAVITE SE ZDAJ! ŠTEVILO MEST JE OMEJENO PRIJAVITE SE ZDAJ! ŠTEVILO MEST JE OMEJENO

Prijava

Kako dostopati do on-line izobraževanja v spletni učilnici?

Enostavno. V  dveh korakih:  1. Izpolnite prijavnico. in 2. V kolikor ste plačnik sami- kot fizična oseba, prejmete predračun. Po plačilu predračuna prejmete potrebne podatke za dostop oz. ogled izobraževanja. V kolikor je plačnik pravna oseba, se račun po prejeti prijavi posreduje v plačilo pravni osebi.

Po izvedenem plačilu in ogledu izobraževanja, prejmete tudi potrdilo o strokovnem izobraževanju oz. usposabljanju

Lahko nam tudi pošljete prijavnico na epošto izobrazevanja@ekselenta.si

  Izbira izobraževanja

  DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1.

  IZOBRAŽEVANJA IN WEBINARJI

  Preverite razpisane termine

  Prijavite se s klikom na dogodek v koledarju.
  PRIJAVITE SE ZDAJ! ŠTEVILO MEST JE OMEJENO PRIJAVITE SE ZDAJ! ŠTEVILO MEST JE OMEJENO