Datum/Čas
Datum: 30/01/2021
16:00 - 18:00

Kategorije


PRVO PRAVILO USPEHA: JASNO in PAMETNO ZASTAVLJENI CILJI

Ste si zastavili cilje za letošnje leto? Ste ponovili vajo iz lanskega, morda predlanskega leta, ker vam vseh zastavljenih ciljev še ni uspelo realizirati, doseči? Lahko naštejete nekaj vaših ciljev, osebnih in poslovnih za leto 2021, za prihodnja tri leta ali pa prihodnjih deset let?

Cilji nas vodijo po naši poti in nas usmerjajo, nas motivirajo in so smerokaz našega osebnega in poslovnega razvoja. Z doseganjem zastavljenih ciljev se povečuje naša samozavest ter zavest o lastnih sposobnostih in kompetencah.

Želite uspeti? Naučite se postavljati pametne cilje!

Postavljanje ciljev je prvi korak pri doseganju osebnega in poslovnega uspeha. Cilji vas motivirajo in aktivirajo, da nekaj storite. Vendar…. vsak cilj ni dober cilj. Iz tega razloga veliko zastavljenih ciljev ostane neuresničenih, nerealiziranih, nedoseženih. Vse to vam ne prinaša notranjega zadovoljstva, občutka izpolnjenosti, samozavesti, uspeha in sreče. Delavnica je vodena po principih, metodah in tehnikah nevrolingivstičnega programiranja.

Na tri-urni delavnici boste spoznali:

  • Kako vaše vrednote in prepričanja vplivajo na realizacijo vaših ciljev;
  • Zakaj vaši cilji ostanejo neuresničeni;
  • Kriterije in vprašanja, potrebna za dobro oblikovan cilj;
  • Metodo postavljanja pametnih ciljev (SMART metodo) s pomočjo katere si boste na delavnici postavili pametni cilj;
  • Načrt aktivnosti za doseganje in uresničevanje cilja;
  • Metodo-tehniko loščenja vašega cilja;
  • Metodo-tehniko vizualizacije oz. pogled v prihodnost.

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?

Delavnica je namenjena vsem, ki se želite naučiti pravilno postavljati cilje, poslovno in osebno ter jih tudi doseči. Delavnica je namenjena vsem vam, ki si želite osebno in poslovno uspeti, se počutiti zadovoljno, izpolnjeno in uspešno.

V polje “Plačilni podatki” nam napišite vaše podatke (ime in priimek ter naslov). Kotizacija mora biti poravnana dan pred dogodkom.

Prijava na dogodek

Za ta dogodek so rezervacije zaprte.