Datum/Čas
Datum: 07/09/2021
15:00 - 18:00

Kategorije


PRIPRAVA HRANE V ČASU COVID-19 in HACCP
(UPOŠTEVANJE VARNOSTNIH VIDIKOV)

 

VSEBINA IZOBRAŽEVANJA:

Zakonodaja na področju higiene živil in obveze za nosilce živilske dejavnosti;

Uporaba smernic dobre higienske prakse ali lastnega načrta na osnovi HACCP načel;

Živila kot dejavnik tveganja, ki lahko ogrožajo zdravje potrošnikov – primeri umikov in odpoklicev živil;

Odgovornost nad varnostjo živil v prometu in inšpekcijski nadzor;

Vzpostavitev HACCP sistema –zakaj, kdo in kdaj?

HACCP načrt in spremljajoči programi;

Mikrobiološki, kemijski in fizikalni dejavniki tveganja za varnost hrane;

Mikroorganizmi, ki povzročajo okužbe in higiensko tehnične zahteve za prostore priprave;

Higienske in zdravstvene zahteve za osebe, ki delajo v proizvodnji in prometu z živili;

Čiščenje in razkuževanje v časuCovid-19 in po njem;

Pot prenosa Covid-19: higiena rok, higiena kašlja, uporaba zaščitne maske; živil;

Več vsebine najdete v vabilu…

 

Za več informacij o dogodku, vas vabimo k ogledu vabila:

VABILO S PROGRAMOM-PRIPRAVA HRANE V ČASU COVID IN HACCP

 

PRIJAVE:

Na dogodek se lahko prijavite preko spletnega obrazca (glejte spodaj) ali izpolnite prijavnico in jo pošljete na izobrazevanja@ekselenta.si.

V skladu s trenutno epidemiološko situacijo, bi dogodek potekal on-line.

Vsa navodila glede prijave na dogodek prejmejo prijavljeni dan pred dogodkom na elektronski naslov.

 

PRIJAVNICA-PRIPRAVA HRANE V ČASU COVID IN HACCP

 

 

Prijava na dogodek

Za ta dogodek so rezervacije zaprte.