Datum/Čas
Datum: 07/09/2021
15:00 - 18:00
Kategorije
PRIPRAVA HRANE V ČASU COVID-19 in HACCP
(UPOŠTEVANJE VARNOSTNIH VIDIKOV)
VSEBINA IZOBRAŽEVANJA:
Zakonodaja na področju higiene živil in obveze za nosilce živilske dejavnosti;
Uporaba smernic dobre higienske prakse ali lastnega načrta na osnovi HACCP načel;
Živila kot dejavnik tveganja, ki lahko ogrožajo zdravje potrošnikov – primeri umikov in odpoklicev živil;
Odgovornost nad varnostjo živil v prometu in inšpekcijski nadzor;
Vzpostavitev HACCP sistema –zakaj, kdo in kdaj?
HACCP načrt in spremljajoči programi;
Mikrobiološki, kemijski in fizikalni dejavniki tveganja za varnost hrane;
Mikroorganizmi, ki povzročajo okužbe in higiensko tehnične zahteve za prostore priprave;
Higienske in zdravstvene zahteve za osebe, ki delajo v proizvodnji in prometu z živili;
Čiščenje in razkuževanje v časuCovid-19 in po njem;
Pot prenosa Covid-19: higiena rok, higiena kašlja, uporaba zaščitne maske; živil;
Več vsebine najdete v vabilu…
Za več informacij o dogodku, vas vabimo k ogledu vabila:
VABILO S PROGRAMOM-PRIPRAVA HRANE V ČASU COVID IN HACCP
PRIJAVE:
Na dogodek se lahko prijavite preko spletnega obrazca (glejte spodaj) ali izpolnite prijavnico in jo pošljete na izobrazevanja@ekselenta.si.
V skladu s trenutno epidemiološko situacijo, bi dogodek potekal on-line.
Vsa navodila glede prijave na dogodek prejmejo prijavljeni dan pred dogodkom na elektronski naslov.
PRIJAVNICA-PRIPRAVA HRANE V ČASU COVID IN HACCP
Prijava na dogodek
Za ta dogodek so rezervacije zaprte.