Datum/Čas
Datum: 31/05/2021
09:00 - 14:00

Kategorije


KO PRIDE DAVČNI INŠPEKTOR

WEBINAR, V PONEDELJEK, 31.05.2021, OD 09.00 DO 12.00 URE V APLIKACIJI ZOOM

Zadrega, ki lahko nastane v podjetju ob najavi obiska davčnega inšpektorja, izvira najpogosteje iz nepoznavanja osnovnih značilnosti davčnega postopka. Kako ravnati, ko se najavi davčni inšpektor? Katera so temeljna načela v davčnem postopku, na katera je potrebno biti pozoren? Kako naj pripravim poslovne knjige za davčni pregled?

V kratkem spletnem seminarju smo zbrali področja, ki jih je potrebno, še posebej pozorno pregledati, preden svoj obisk najavi davčni inšpektor. Predstavili bomo najpogostejše napake, ki jih delamo davčni zavezanci. Izpostavili bomo najpogosteje zastavljena vprašanja davčnih zavezancev, ki so dostikrat v dilemi, kako rešiti določen primer, ki se pojavi med letom in si želimo razjasniti nastalo situacijo in s tem vzpostaviti pravilne in nedvoumne evidence.

Iz vsebine:

BLAGAJNIŠKO POSLOVANJE

STROŠKI STORITEV

DOLGOROČNA SREDSTVA

POPRAVKI IN ODPISI TERJATEV DO POSLOVNIH PARTNERJEV

REPREZENTANCA, REKLAMA, VZORCI IN…

ZALOGE

VABILO-KO PRIDE DAVČNI INŠPEKTOR

PRIJAVNICA – Ko pride davčni inšpektor

KOMU JE WEBINAR NAMENJEN?
Webinar je namenjen računovodjem, podjetnikom, finančnim in računovodskim delavcem, kontrolingu, pravnikom in vsem, ki jih tematika zanima

Vljudno vabljeni!

V polje “Plačilni podatki” nam napišite vaše podatke (ime in priimek ter naslov v primeru, ko je plačnik fizična oseba/ naziv, naslov in ID za DDV v primeru, ko je plačnik pravna oseba).

Prijava na dogodek

Za ta dogodek so rezervacije zaprte.