Datum/Čas
Datum: 02/04/2021
09:00 - 12:30

Kategorije


Težavni sodelavci in učinkovito reševanje konfliktnih situacij

                ki bo potekalo

v petek, 02.04.2021 od 09.00 do 12.30 ure v aplikaciji ZOOM.

Vsa navodila za prijavo prejmete dan pred dogodkom.

VSEBINA:

Nesoglasja, spori, različni pogledi na dogodke in situacije, različna mnenja in posledično konflikti so sestavni del naših življenj. V konfliktnih situacijah se pogosto pojavijo zaznavna izkrivljanja, ki lahko povzročijo resne situacije in spore. Posledično seveda negativno vplivajo na naše medosebne odnose. Opremite se z znanjem za uspešno reševanje konfliktnih situacij ter poskrbite za več čustvene svobode na delovnem mestu.

NA WEBINARJU SPOZNAŠ:

Vse kar morate vedeti o konfliktu in kaj je v njegovem ozadju (kako in zakaj pride do konflikta, kako se stopnjuje in kaj to pomeni za dinamiko medosebnih odnosov, katere psihološke potrebe kot posamezniki zadovoljujemo v konfliktnih situacijah, sprožilci konflikta, zaznavanje konflikta);

Orodja in možni načini uspešnega reševanja konfliktnih situacij;

Možni načini izpletanja iz konfliktnih situacij v primerih, kadar se v konfliktu znajdete sami;

Stili reševanja konfliktnih situacij in definiranje vašega osebnega stila.

Predavateljica:

Webinar bo vodila Jasmina PLAVŠIĆ, z dolgoletnimi izkušnjami na področju vodenja večje in heterogene skupine ljudi, večjega oddelka javnega zdravstvenega zavoda. V zadnjih letih je osvojene teorije komuniciranja in vzpostavljanja medsebojnih odnosov potrjevala v praksi ter tako pridobivala praktična znanja za obvladovanje sebe, sodelavcev in medosebnih odnosov. Največ znanja v življenju pridobivamo prav iz prakse. Bogate praktične izkušnje na delovnem mestu vodenja je vzporedno nadgradila z nazivi NLP Praktik in NLP Mojster praktik, priznan s strani mednarodnih organizacij INLPTA, NLPEA, skrbnik vodenja kakovosti in Mediator.

Za program in prijavnico kliknite na spodnji povezavi:

VABILO

02.04.2021-petek-VABILO S PROGRAMOM

PRIJAVNICA

PRIJAVNICA-02.04.2021-TEŽAVNI SODELAVCI

Srečanje bo potekalo v aplikaciji ZOOM.

Vljudno vabljeni!

V polje “Plačilni podatki” nam napišite vaše podatke (ime in priimek ter naslov v primeru, ko je plačnik fizična oseba/ naziv, naslov in ID za DDV v primeru, ko je plačnik pravna oseba).

Prijava na dogodek

Za ta dogodek so rezervacije zaprte.