Datum/Čas
Datum: 28/01/2021
11:00 - 14:00

Kategorije


SISTEM VODENJA KAKOVOSTI NA PODROČJU IZVAJANJA SOCIALNIH STORITEV

Vsaka organizacija želi biti uspešna in odlična ter svoje storitve približati, v kar se da prijazni, učinkoviti in v uporabnika usmerjeni obliki. S ciljem zagotavljanja in vzdrževanja sistema vodenja kakovosti, tako uporabnikom kot zaposlenim, sistem vodenja kakovosti stremi k nenehnemu izboljševanju, nadgrajevanju in razvoju. Vabimo vas na on-line strokovno srečanje:

SISTEM VODENJA KAKOVOSTI NA PODROČJU IZVAJANJA SOCIALNIH STORITEV

v četrtek, 28.01.2021 s pričetkom ob 11.00 uri.

Vsebina srečanja:

11.00-12.30 / VSE O SISTEMU VODENJA KAKOVOSTI

Na webinarju vam predstavimo: management poslovnih procesov, nadzor in merjenje poslovnih procesov, DMAIC pristop izboljševanja procesov, kaj je kakovost, vrste kazalnikov, določanje kazalnikov, DEMINGOV krog, ugotavljanje odstopanj, določanje korektivnih ukrepov, pomen in razširjanje zavedanja o sistemu vodenja kakovosti v organizaciji).

12.30-12.45 / ODMOR

12.45-14.00 / VSE O EQUASS

EQUASS (European Quality in Social Services) je mednarodni, nivojski, standardiziran sistem kakovosti na področju izvajanja socialnih storitev. Na webinarju vam predstavimo: sistem kakovosti EQUASS, predstavitev obeh nivojev: Assurance in Excellence, standardizirana načela in merila, določitev kazalnikov v skladu z načelom “manj je več” ter postopek uvajanja, vodenja in vzdrževanja sistema EQUASS.

Srečanje bo potekalo v aplikaciji ZOOM.

Vljudno vabljeni!

V polje “Plačilni podatki” nam napišite vaše podatke (ime in priimek ter naslov). Kotizacija mora biti poravnana dan pred dogodkom.

Prijava na dogodek

Za ta dogodek so rezervacije zaprte.