Datum/Čas
Datum: 27/01/2021
17:00 - 19:00

Kategorije


RAZLIČNI TIPI OSEBNOSTI in NJIHOV VPLIV NA MEDOSEBNE ODNOSE

Ali ste vedeli, da po različnih preferencah poznamo 16 različnih tipov osebnosti? Vsak tip osebnosti nosi svoje značilnosti. Te značilnosti vplivajo na dinamiko medosebnih odnosov. Vsak prispeva v odnos s svojimi preferencami. Razlike lahko naše odnose bogatijo, jih delajo močnejše, stabilne, lahko pa jih, če jih ne poznamo, naše odnose razdirajo.

Kakšen tip osebnosti ste glede na življenjski slog, sprejemanje odločitev, informacij in prejemanje energije? Ste introvertirani ali ekstravertirani? Se pri sprejemanju informacij zanašate na svoje čute ali intuicijo? Sprejemanje vaših odločitev temelji na upoštevanju objektivnosti ali na subjektivnih vrednostnih sistemih?

Spoznajte 8 osnovnih tipov in 16 različnih kombinacij. Spoznajte sebe, svoje bližnje, sodelavce in preverite področja, na katerih v odnosu prispevate in področja, na katerih imate v odnosu še prostor za izboljšave. 

Srečanje bo potekalo v aplikaciji ZOOM.

Vljudno vabljeni!

V polje “Plačilni podatki” nam napišite vaše podatke (ime in priimek ter naslov). Kotizacija mora biti poravnana dan pred dogodkom.

Prijava na dogodek

Za ta dogodek so rezervacije zaprte.