Datum/Čas
Datum: 04/02/2021
17:00 - 20:00

Kategorije


TEŽAVNI SODELAVCI in ORODJA ZA USPEŠNO REŠEVANJE KONFLIKTNIH SITUACIJ

Nesoglasja, spori, različni pogledi na dogodke in situacije, različna mnenja in posledično konflikti so sestavni del naših življenj. V konfliktnih situacijah se pogosto pojavijo zaznavna izkrivljanja, ki lahko povzročijo resne situacije in spore. Posledično seveda negativno vplivajo na naše medosebne odnose.

Na webinarju spoznate: 

  • Vse kar morate vedeti o konfliktu in kaj je v njegovem ozadju (kako in zakaj pride do konflikta, kako se stopnjuje in kaj to pomeni za dinamiko medosebnih odnosov, katere psihološke potrebe kot posamezniki zadovoljujemo v konfliktnih situacijah, sprožilci konflikta, zaznavanje konflikta);
  • Orodja in možni načini uspešnega reševanja konfliktnih situacij;
  • Možni načini izpletanja iz konfliktnih situacij v primerih, kadar se v konfliktu znajdete sami;
  • Stili reševanja konfliktnih situacij in definiranje vašega osebnega stila.

Opremite se z znanjem in orodji za uspešno reševanje konfliktnih situacij ter poskrbite za več čustvene svobode na delovnem mestu.  

Zaradi boljšega razumevanja osnovnih zakonitosti komuniciranja in dinamike medosebnih odnosov, priporočamo predhodno udeležbo na webinarju: Z asertivnostjo do učinkovite komunikacije, ki poteka 03.02.2021 s pričetkom ob 09.00 uri . Udeležba na obeh seminarjih vam da zaokroženo celoto potrebnega znanja za vzpostavljanje in ohranjanje boljših medosebnih odnosov na delovnem mestu.

Kotizacija za udeležbo na enem webinarju je 100,00 eur (nismo DDV zavezanec), kotizacija za udeležbo na obeh je 160,00 eur.

Zaradi lažjega dela je število mest omejenih. Ne odlašajte in se prijavite. Naj se spremembe v vaših odnosih pričnejo danes.

V polje “PLAČILNI PODATKI” vpišite:

Fizične osebe: Ime in priimek, naslov za izstavitev računa.
Pravne osebe: Naziv plačnika, naslov, in ID za DDV.

Prijava na dogodek

Za ta dogodek so rezervacije zaprte.